Gratis boek ‘Het Water Komt’ van Rutger Bregman

Gratis boek Het Water Komt van Rutger Bregman De zeespiegel stijgt. Net als voor de Watersnoodramp van 1953 luiden experts de noodklok, maar komen we niet genoeg in actie. Rutger Bregman laat in zijn nieuwe boek Het water komt zien dat we het tij kunnen keren.

Dit verhaal gaat iedere Nederlander aan. Daarom geven De Correspondent en de Nationale Postcode Loterij dit boek aan iedereen die hierin interesse heeft. Vraag uw exemplaar op, lees of luister het boek en geef het dan door!

Je kunt het gratis boek ‘Het Water Komt’ van Rutger Bregman tot 30 april 2020 aanvragen als boek of downloaden als eBook. De Correspondent en NPL geven het gratis omdat dit verhaal iedere Nederlander aangaat.

Kies hier jouw gratis boek

Dit zijn de vier manieren waarop je Het water komt kunt lezen of beluisteren:
 1. Heb je een e-reader?
  Dan kun je op De Correspondent je e-book downloaden
 2. Luister je liever?
  Dat kan ook! Je kunt op De Correspondent je luisterboek downloaden. Het is ook te vinden op Soundcloud, Spotify en iTunes.
 3. Lees je graag online?
  Lees het op De Correspondent. Ben je lid van De Correspondent? Dan kun je op ons platform ook in gesprek met Rutger Bregman en leden over Het water komt.
 4. Lees je het liefst van papier?
  Dankzij een samenwerking met de Nationale Postcode Loterij kunnen we de papieren editie aan iedere Nederlander cadeau geven! Je kunt het boek gratis aanvragen op de site hetwaterkomt.nl en ontvangt het binnen tien werkdagen per post. Dit is een site waar onze privacyvoorwaarden niet gelden. Dat betekent dat je online gedrag – zoals op de meeste sites – geregistreerd en gevolgd kan worden door de Postcode Loterij en andere partijen. Je adresgegevens worden alleen gebruikt om je het boek te kunnen toesturen.

Gratis boek ‘Het Water Komt’ van Rutger Bregman

Avatar

Gratis boek ‘Het Water Komt’ van Rutger Bregman

Je kunt het gratis boek ‘Het Water Komt’ van Rutger Bregman tot 30 april aanvragen als boek of downloaden als eBook. Rutger Bregman laat in zijn nieuwe boek zien dat we tijdig het tij moeten keren van de stijgende zeespiegel. De Correspondent en NPL geven het gratis omdat dit verhaal iedere Nederlander aangaat.
Link: https://hetwaterkomt.postcodeloterij.nl/kiezen
Geldig: tot 30 april 2020

Reacties

Contactformulier

Verzenden