Contactformulier

Verzenden

Gratis Lassie halfvolkoren rijst

Een reactie posten
Gratis Lassie halfvolkoren rijst PROBEER GRATIS LASSIE HALF VOLKOREN TOVERRIJST. Nieuw van Lassie: Half volkoren Toverrijst. Met de lekkere smaak van witte rijst en het gezonde van zilvervliesrijst. Zo heb je zonder gedoe altijd iets goeds op je bord. Bijvoorbeeld deze heerlijke chipolataworstjes met pompoenpilav.

Met Lassie Half volkoren Toverrijst geef je je vertrouwde witte rijstgerecht een verantwoorde twist. In het pak vind je namelijk zilvervliesrijst gecombineerd met het gemak van Toverrijst. Probeer het nu helemaal gratis!

Voorwaarden


- Let op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks.
- Alleen geldig op Lassie Toverrijst Halfvolkoren 400 gr of Lassie Toverrijst Halfvolkoren Builtjes 300 gr.
- Maximaal één deelnemend product per persoon, gekocht bij een supermarkt in Nederland.
- Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per persoon maar 1 keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie.
- Mag i.c.m. andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. De korting moet àltijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
- Heb je gebruikgemaakt van een kortingsactie in de winkel? Dan berekenen we jouw cashback altijd over het totaalbedrag (minus de winkelkorting) van alle gekochte actieproducten.
- Indien deze cashback-actie wordt verlengd, blijven de voorwaarden van kracht m.b.t. het aantal deelnames per kassabon, per rekeningnummer en per persoon.
- Deze actie wordt via meerdere websites/online applicaties verspreid. In totaal kun je per persoon slechts één keer met deze actie meedoen, ongeacht de website/online applicatie.
- Let op: bewaar de kassabon goed. De kassabon kan tot 4 weken na afloop van de geld-terug-actie als bewijs worden opgevraagd.
- Deze geld-terug-actie is begonnen op 30-12-2019. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode. Deze actie eindigt op 16-02-2020 óf wanneer het maximaal aantal cashbacks is uitbetaald.

Probeer gratis: Lassie Half volkoren Toverrijst

Avatar

Gratis Lassie halfvolkoren rijst

Met Lassie Half volkoren Toverrijst geef je je vertrouwde witte rijstgerecht een verantwoorde twist. In het pak vind je namelijk zilvervliesrijst gecombineerd met het gemak van Toverrijst. Probeer het nu helemaal gratis!
Kortingscode link: https://static.scoupy.nl/lassie-toverrijst/
Verloopt: voor deze actie geldt op=op.
Zuinigeman.nl
Zuinige man (31) samen met vriendlief (29) gaan wij zuinig door het leven. Zuinigeman is een Geld Blog. Wij bewandelen de weg van het (be)sparen en bezuinigen om onze schulden af te lossen.

Op mijn geld blog Zuinigeman.nl deel ik mijn verhaal en geef ik tips over financieel onafhankelijk worden, door zuinigaan te leven, bezuinigen, besparen, zuinig aan, consuminderen en aflossen van schulden, financiële onafhankelijkheid, waaronder ook de hypotheek aflossen, eenvoudig leven, hypotheekvrij en eerder stoppen met werken.

Lees ook eens:

Een reactie posten