Contactformulier

Verzenden

Budget mobiel - Nú met gratis Happy Plugs t.w.v. € 99,- + € 5,- vriendenvoordeelkorting

Een reactie posten
Budget mobiel - Nú met gratis Happy Plugs t.w.v. € 99,- Voor het aantrekken van nieuwe klanten geeft Budget Mobiel (voorheen Robin Mobile) liever geld aan klanten dan dat ze geld betalen aan een duur reclamebureau. Zuinigeman is al jaren klant van en zeer tevreden. Je ontvangt daarom direct € 5,- vriendenvoordeelkorting op je eerste betaling als je je aanmeld bij Budget Mobiel.
Bij budgetmobiel kan je maandelijks opzeggen en onbeperkt internet voor 20 eurp per maand. De vriend die jij aandraagt ontvangt zelf eenmalig € 5,- korting op de eerste betaling. Budget Mobiel is een Sim Only aanbieder voor mobiel bellen, sms’en én internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Én, als je nu klant wordt, ontvang je zwarte Happy Plugs Air 1 Plus t.w.v. € 99,-.

Budget Mobiel gratis Happy Plugs t.w.v. € 99,- + € 5,- korting

Avatar

Happy Plugs Air 1 Plus t.w.v. € 99,-

Je ontvangt daarom direct € 5,- vriendenvoordeelkorting op je eerste betaling als je je aanmeld bij Budget Mobiel. Kies je voor Budget Mobiel Onbeperkt of Basis? Sowieso een goed idee. Maar doe je dat nu? Dan ontvang je ook nog eens de zwarte Happy Plugs Air 1 Plus cadeau. En dat ter waarde van € 99,-. Geen gedoe meer met kabels die in de war raken. Daarnaast zien ze er ook nog eens goed uit én gaan ze met een volle accu zo’n 40 uur mee. Win-win-win dus!
Kortingscode link: Bezoek Budget Mobiel link
Verloopt: onbekend wanneer.
Zuinigeman.nl
Zuinige man (31) samen met vriendlief (29) gaan wij zuinig door het leven. Zuinigeman is een Geld Blog. Wij bewandelen de weg van het (be)sparen en bezuinigen om onze schulden af te lossen.

Op mijn geld blog Zuinigeman.nl deel ik mijn verhaal en geef ik tips over financieel onafhankelijk worden, door zuinigaan te leven, bezuinigen, besparen, zuinig aan, consuminderen en aflossen van schulden, financiële onafhankelijkheid, waaronder ook de hypotheek aflossen, eenvoudig leven, hypotheekvrij en eerder stoppen met werken.
Nieuwste Ouder

Lees ook eens:

Een reactie posten