Contactformulier

Verzenden

Semmie vanaf 50 euro beleggen + gratis 15 euro

Een reactie posten
Semmie vanaf 50 euro beleggen + gratis 15 euro Je eerste stappen in de beleggingswereld  Semmie bestaat speciaal voor mensen die wel willen beleggen, maar niet zo goed weten hoe... Door de historisch lage spaarrente, is beleggen voor steeds meer mensen interessant.

Beleggen kan meer rendement opleveren, maar kent natuurlijk ook risico's. Bij Semmie open je binnen 5 minuten online een rekening. Vervolgens beleggen wij je inleg. In een professionele beleggingsportefeuille met duurzame fondsen. Missie Semmie: ''Bij Semmie vinden wij dat iedereen moet kunnen beleggen. Ook als je er geen verstand van hebt, geen tijd voor hebt of geen duizenden euro's beschikbaar voor hebt. Het enige dat jij hoeft te doen is een rekening openen, Semmie regelt de rest. We focussen ons op lange termijn doelen en proberen de risico’s, die nu eenmaal bij beleggen horen, zo veel mogelijk te vermijden. Ten slotte beleggen wij alleen in bedrijven met een duurzame agenda''.

Beleggen vanaf €50


Bij semmie beleg je al vanaf €50. Zo kun je ook met een klein budget je eerste stappen zetten in de beleggingswereld. Wanneer je stort of hoeveel bepaal je gewoon zelf. Zo beleg je 3 maanden gratis als je een automatische incasso instelt.

Kortingscode


Meld je aan via deze link en als je minimaal €50,00 stort dan krijg je na 3 maanden lang klant zijn bij Semmie , 15 euro op jouw belegginsrekening gestort.

Ontvang € 15,00 gratis bij semmie.nl Doorloop deze drie stappen en wij storten € 15,00 op je nieuwe Semmie rekening  
1. Open een Semmie rekening via deze link https://mijn.semmie.nl/in/PQQrxFT.
2. Stort een bedrag van min. € 50,00.
3. Probeer Semmie min. 3 maanden, alleen voor nieuwe klanten.

Gratis 15 euro bij Semmie beleggen

Avatar

Ontvang na 3 maanden gratis €15 euro

Ontvang € 15,00 gratis bij semmie.nl Ook eenvoudig je geld laten beleggen? Zelf ben ik een tevreden Semmie klant. Ook iets voor jou? Start nu en krijg €15!
Kortingscode link: https://mijn.semmie.nl/in/PQQrxFT
Verloopt: Niet
Zuinigeman.nl
Zuinige man (31) samen met vriendlief (29) gaan wij zuinig door het leven. Zuinigeman is een Geld Blog. Wij bewandelen de weg van het (be)sparen en bezuinigen om onze schulden af te lossen.

Op mijn geld blog Zuinigeman.nl deel ik mijn verhaal en geef ik tips over financieel onafhankelijk worden, door zuinigaan te leven, bezuinigen, besparen, zuinig aan, consuminderen en aflossen van schulden, financiële onafhankelijkheid, waaronder ook de hypotheek aflossen, eenvoudig leven, hypotheekvrij en eerder stoppen met werken.

Lees ook eens:

Een reactie posten