Contactformulier

Verzenden

Gratis Garden Gourmet Incredible Burger of gehakt

Een reactie posten
Gratis Garden Gourmet Incredible Burger of gehakt Probeer nu gratis. Nieuw van GARDEN GOURMET  Nestlé’s Garden Gourmet Incredible Burger is 100% plantaardig, maar smaakt en grilt zoals je van een vleesburger gewend bent. Deze vegan burger heeft alles wat een echte burger moet hebben: hij is sappig, heeft een hartige smaak, een vleesachtige textuur en bakt mooi goudbruin in de pan.

Of probeer Garden Gourmet Incredible Gehakt. 100% Plantaardig. Gemakkelijk in de bereiding, zoals je gewend bent van gehakt. Je draait er zo gehaktballen van! Het is sappig en geschikt voor al je gerechten waar je gehakt in verwerkt, zoals lasagna of pasta bolognese.  Met deze burger en gehakt houd je zelfs de grootste vleeseter voor de gek. Probeer het zelf!

Hoe werkt deze actie?


Koop één* verpakking van de Garden Gourmet Incredible Burger of Garden Gourmet Incredible gehakt;  
Bewaar uw kassabon goed;
Vul uw gegevens in en ontvang uw aankoopbedrag** retour.   (*zolang de voorraad strekt). (**op basis van landelijke verkoopadviesprijs van € 3,49 bij gehakt en € 3,69 bij burger).

Waar kan ik het kopen?


De Garden Gourmet Incredible Burger is verkrijgbaar bij de volgende retailers: Albert Heijn, Jumbo, Plus, Deen, PicNic. Ook makkelijk online te bestellen!  Het Garden Gourmet Incredible Gehakt is verkrijgbaar bij de volgende retailers: Albert Heijn, Plus, Deen, PicNic. Ook makkelijk online te bestellen!

Gratis Garden Gourmet Incredible Burger of gehakt

Avatar

Nieuw van GARDEN GOURMET

Nestlé’s Garden Gourmet Incredible Burger is 100% plantaardig, maar smaakt en grilt zoals je van een vleesburger gewend bent. Deze vegan burger heeft alles wat een echte burger moet hebben: hij is sappig, heeft een hartige smaak, een vleesachtige textuur en bakt mooi goudbruin in de pan. Of probeer Garden Gourmet Incredible Gehakt. 100% Plantaardig. Gemakkelijk in de bereiding, zoals je gewend bent van gehakt. Je draait er zo gehaktballen van! Het is sappig en geschikt voor al je gerechten waar je gehakt in verwerkt, zoals lasagna of pasta bolognese.
Link: https://www.nestlepromoties.nl/promotie/gardengourmet/index.html
Geldig: op = op (32% op 26-01-2020)
Zuinigeman.nl
Zuinige man (31) samen met vriendlief (29) gaan wij zuinig door het leven. Zuinigeman is een Geld Blog. Wij bewandelen de weg van het (be)sparen en bezuinigen om onze schulden af te lossen.

Op mijn geld blog Zuinigeman.nl deel ik mijn verhaal en geef ik tips over financieel onafhankelijk worden, door zuinigaan te leven, bezuinigen, besparen, zuinig aan, consuminderen en aflossen van schulden, financiële onafhankelijkheid, waaronder ook de hypotheek aflossen, eenvoudig leven, hypotheekvrij en eerder stoppen met werken.

Lees ook eens:

Een reactie posten