Contactformulier

Verzenden

Gratis Maggi soep in zak

Een reactie posten
Gratis Maggi soep in zak - geld terug actie Nieuw van MAGGI. Heerlijke soepen van 100% natuurlijke ingrediënten. Verkrijgbaar in de smaken Tomaten, Tomaat-Paprika, Champignon en Erwten bij Plus, Jan Linders, Deen, Hoogvliet, Dekamarkt, COOP, Boni en BOON.

Tijdens de actieperiode, na een volledig ingevulde Actiesite en na acceptatie van de Actievoorwaarden, heeft de deelnemer met een aankoopbon van een MAGGI Soep in Zak Tomaten, Champignon, Tomaat-Paprika of Erwten  recht op uitbetaling van het retourbedrag. Het retourbedrag is maximaal €2,89.

Hoe werkt deze actie?


Het werkt als volgt:
    •    
Koop één* van de MAGGI Soepen in zak.
* zolang de voorraad strekt
.
    •    
Scan u kassabon bij het kopje “deelnemen”.


    •    
Vul uw gegevens in en ontvang uw aankoopbedrag retour**.
** Gebaseerd op onze verkoopadviesprijs. Prijzen kunnen per winkel verschillen omdat winkels zelf hun prijzen kunnen bepalen. Je ontvangt max €2,89 retour. zie actievoorwaardenWaar kan ik dit product kopen?


MAGGI soep in zak is te koop bij Plus, Jan Linders, Deen, Hoogvliet, Dekamarkt, COOP, Boni en BOON.

Gratis Maggi soep in zak

Avatar

Probeer nu gratis Maggi soep in zak

Nieuw van MAGGI. Heerlijke soepen van 100% natuurlijke ingrediënten. Verkrijgbaar in de smaken Tomaten, Tomaat-Paprika, Champignon en Erwten bij Plus, Jan Linders, Deen, Hoogvliet, Dekamarkt, COOP, Boni en BOON.
Link: https://www.nestlepromoties.nl/promotie/maggisoep/home/index.html
Geldig: op = op (Beschikbaarheid 62% op 26-01-2020)
Zuinigeman.nl
Zuinige man (31) samen met vriendlief (29) gaan wij zuinig door het leven. Zuinigeman is een Geld Blog. Wij bewandelen de weg van het (be)sparen en bezuinigen om onze schulden af te lossen.

Op mijn geld blog Zuinigeman.nl deel ik mijn verhaal en geef ik tips over financieel onafhankelijk worden, door zuinigaan te leven, bezuinigen, besparen, zuinig aan, consuminderen en aflossen van schulden, financiële onafhankelijkheid, waaronder ook de hypotheek aflossen, eenvoudig leven, hypotheekvrij en eerder stoppen met werken.

Lees ook eens:

Een reactie posten