Kortingscode | N26 Gratis Duitse bankrekening met Mastercard + 15 euro tegoed + gratis creditcard

Meld je aan op N26 en ontvang 15 euro gratis op je account, enige vereisten is dat je dit kunt betalen nadat je de pas van n26 hebt ontvangen. Gratis (voor onbepaalde tijd), online aan te vragen bankrekening (met Duitse IBAN), met gratis MasterCard.Bijkomend voordeel: geen inkomenscheck. Een foto van ID is voldoende. Houdt rekening mee dat dit een debitcard is en je dus voldoende saldo op je rekening moet hebben.  Kaart wordt binnen enkele dagen in Nederland bezorgd.  Bank heeft bankvergunning en valt onder deposito regeling in Duitsland. Rekening is compleet via de app te bedienen.  Geld opnemen in Nederland is gratis (max 3 keer per maand).

Voordelen om je aan te melden bij N26


Gratis Creditcard.
Meld je aan voor N26 en ontvang een gratis creditcard, welke je kunt gebruiken voor betalingen in binnen- en buitenland.
Geen BKR toets. Om een creditcard aan te vragen is er geen BKR toets.
Betalen met Apple Pay. Je kunt je pas van N26 koppelen aan Apple Pay, zo kun je gewoon met je Apple iPhone betalen bij de betalingsterminals van winkels, hotels en restaurants.

Geen jaarlijkse kosten. Het mooie van N26 is dat er geen jaarlijkse kosten zijn, ook zijn er geen addertjes onder het gras, zoals een toeslag voor het storten van geld op je bankrekening. Enige nadeel van de pas is dat er momenteel nog geen ondersteuning is in de Nederlandse taal

N26 online bank


De online bank N26 is een van de grootste online banken van europa, je kunt via deze online bank welke gevestigd is in Berlin online een rekening openen en je bank gegevens in de gaten houden. Daarnaast kun je via deze pagina de vriendencode die je krijgt delen zodat we er gezamelijk voor zorgen dat we de beste deals, tips en tricks van deze online bank kunnen gebruiken. Dus heb je een kortingstip, kortingscode of actiecode van N26? Deel hem dan op deze speciale pagina van N26

N26 Gratis bankrekening + 15 euro

Avatar

15 euro gratis

Bij het openen van een gratis N26 bankrekening krijg je €15,- korting als je een nieuwe N26 rekening opent.
Kortingscode: steffanf9339
Verloopt: Niet

Reacties

Contactformulier

Verzenden